,

KARIKUES PER HOVERBOARD 42/2A


Karikues Universal të Baterisë për Hoverboard 42V/2A

Karikues i dedikuar për skuterët balancues  6,5 inç, 8 inç, 10 inç dhe F1.

Drita LED: E kuqe do të thotë se karikimi është në progres dhe jeshilja do të thotë se karikimi ka përfunduar plotësisht

Rryma e madhe 2A: Më shumë se 87% efikasitet i ngarkesës së plotë siguron karikim të shpejtë; Kurseni ndjeshëm kohën tuaj.

Qëndrueshmëri e përjetshme: Me material të fortë të vlerësuar për këtë përshtatës karikues; Nuk ka nevojë të ndërroni shpesh ngarkuesin.

1,490 L

SHOPPING CART

close