, , ,

Karikues per Apple Watch


Karikues per Apple Watch

Karikues udhëtimi Mcdodo për Apple Watch

Kjo është një vegël sensacionale për çdo adhurues të mollës së kafshuar. Karikuesi ultra i hollë dhe portativ për Apple Watch që mund ta ngarkoni me kabllon klasike të iPhone

Nuk ka më kabllo të panevojshme në xhepin tuaj, ju duhet vetëm një për orën dhe iPhone

Përparësitë:

Karikuesi më i vogël i Apple Watch!

Finiturë e ngurtë prej alumini

E përputhshme me çdo kabllo Lightning

Karikimi ekspresiv 1:1 si një karikues Apple

E përputhshme me çdo model Apple Watch

për të çiftuar kabllot? Çdo!

Karikuesi ynë inteligjent nuk ka një kabllo të integruar, po nuk është gabim! Sepse me të mund ta karikoni orën tuaj me një kabllo klasike iPhone, me çdo kabllo!

Personalizojeni karikuesin me një kabllo më të gjatë, një kabllo më të shkurtër ose ndoshta një fund USB ose USB-C

Ju vendosni dhe keni një kabllo më pak rrugës 😉

1,800 L

SHOPPING CART

close