, , ,

Karikues Origjinal Apple Watch


Ne donim ta bënim karikimin e Apple Watch tuaj krejtësisht të lehtë. Dhe tani, ajo karikohet deri në 33% më shpejt kur çiftohet me Apple Watch , kështu që mund të arrini karikimin 80% në rreth 45 minuta. Thjesht mbajeni karikuesin pranë pjesës së pasme të orës, ku magnetët e bëjnë atë të fiksohet në vend automatikisht. Është një sistem plotësisht i mbyllur pa kontakte të ekspozuara. 

Karikimi i shpejtë është i përputhshëm vetëm me Apple Watch Series 7. Modelet e tjera do të kenë kohë të rregullta karikimi.

3,790 L

Pajisjet e përshtatshme

iPad Models

iPad Pro 12.9-inch (5th generation)

iPad Pro 12.9-inch (4th generation)

iPad Pro 12.9-inch (3rd generation)

iPad Pro 11-inch (3rd generation)

iPad Pro 11-inch (2nd generation)

iPad Pro 11-inch (1st generation)

iPad Air (4th generation)

iPad mini (6th generation)

Mac Models

MacBook Air (M1, 2020)

MacBook Air (Retina, 13‑inch, 2020)

MacBook Air (Retina, 13-inch, 2018 – 2019)

MacBook Pro (13-inch, M1, 2020)

MacBook Pro (13-inch, 2020)

MacBook Pro (13-inch, 2016 – 2019)

MacBook Pro (14-inch, 2021)

MacBook Pro (16-inch, 2021)

MacBook Pro (16-inch, 2019)

MacBook Pro (15-inch, 2016 – 2019)

iMac (24-inch, M1, 2021)

iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2017)

iMac (Retina 5K, 27-inch, 2019 – 2020)

iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017)

iMac Pro (2017)

Mac Studio (2022)

Mac mini (M1, 2020)

Mac mini (2018)

Mac Pro (2019)

Apple Watch Models

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 6

Apple Watch SE

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch 1st generation

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close