Karikues One Plus 30W EU


Karikues One Plus 30W EU

• Asnjëherë nuk ju ngadalëson

• Qarqet e integruara janë të vendosura në vetë përshtatësin, kështu që nxehtësia shpërndahet para se të arrijë në telefonin tuaj

• Karikim më i shpejtë, më i sigurt dhe më i freskët që nuk ngadalësohet kurrë – edhe kur jeni duke e përdorur pajisjen

• Teknologjia e karikimit ultra e shpejtë, thjesht vendosni OnePlus pa pasur nevojë të shqetësoheni për ngadalësimin ose mbinxehjen e pajisjes tuaj.

• Përshtatësi i energjisë Warp Charge 30 është i përputhshëm me pajisjet e OnePlus, duke ofruar shpejtësi të karikimit të shpejtë.

890 L

SHOPPING CART

close