, ,

Karikues me Wireless XO TK10 15 W


XO TK10 është një karikues me induksion me valë që funksionon në teknologjinë QI, i krijuar për të karikuar telefonat inteligjentë. Thjesht vendoseni telefonin inteligjent në tampon dhe karikuesi do ta karikojë automatikisht. Kjo e bën atë të përsosur për përdorim në shtëpi ose në zyrë. Për të marrë intensitetin më të lartë të karikimit, rekomandohet përdorimi i karikuesve QC 2.0 / QC 3.0

1,500 L

SHOPPING CART

close