,

Karikues Makine XO C221 2.4 A


AZU XO CC21 2.4A / 2 USB LED Zi është një përshtatës shumë i përshtatshëm dhe kompakt që funksionon nga një çakmak cigaresh. Me dy porta të integruara USB, adaptori është i aftë të karikojë pajisje të shumta në të njëjtën kohë. Karikuesi është bërë nga plastika me cilësi të lartë. Rryma e adaptorit është 2.4 A. Përfundimi elegant elegant i matit do të përshtatet në mënyrë të përsosur në dizajnin tuaj të brendshëm. Disponueshmëria e treguesit LED të ngarkimit.

790 L

AZU XO CC21 2.4A / 2 USB LED Zi është një përshtatës shumë i përshtatshëm dhe kompakt që funksionon nga një çakmak cigaresh. Me dy porta të integruara USB, adaptori është i aftë të karikojë pajisje të shumta në të njëjtën kohë. Karikuesi është bërë nga plastika me cilësi të lartë. Rryma e adaptorit është 2.4 A. Përfundimi elegant elegant i matit do të përshtatet në mënyrë të përsosur në dizajnin tuaj të brendshëm. Disponueshmëria e treguesit LED të ngarkimit.


SHOPPING CART

close