,

Karikues makine Wireless Xiaomi Mi 20W


Karikues makine Wireless Xiaomi Mi 20W

• Kur ngisni makinën, nuk kërkohet asnjë lidhje e ndërlikuar dhe telefoni celular vendoset butësisht dhe karikohet shpejt

• Krahu i kapëses mund të jetë deri në 81,5 mm pas hapjes, duke u përshtatur me shumicën e telefonave celularë që mbështesin karikimin me valë

• Fuqi e lartë 20W MAX, rifreskoni rekordin e karikimit

• Nga 0 në 45% në gjysmë ore, vetëm 90 minuta me një karikim të plotë

• Krahu i kapëses elektrike induktive është i kyçur fort, pa frikë nga kushtet e rrugës me gunga

• Sensori infra të kuqe i integruar i fshehur

• Kur frenohet, shpejtësia kalon dhe sipërfaqja e rrugës është me gunga, celulari nuk bije

• Udhëtimi me makinë bëhet më i lehtë

• Materiali i integruar i xhamit 2.5D përdoret si paneli i karikimit për të përmirësuar efikasitetin e shpërndarjes së nxehtësisë dhe për ta bërë karikimin më të shpejtë

• Një minutë instalim i shpejtë

• Mund të fiksohet gjithashtu duke përdorur bazën e bashkangjitur me mbushje të sheshtë për t’u përshtatur me modele dhe pozicione të ndryshme

4,490 L

SHOPPING CART

close