,

Karikues Makine super i shpejte Output max 95 W


Karikues Makine super i shpejte  Output max 95 W

Mcdodo Aurora

Aurora është një karikues vërtet i shpejtë i makinave. Fuqia 95 vat dhe dy porte të pavarura USB dhe USB-C furnizojnë secilën nga pajisjet tuaja. Laptopi? Nuk ka problem 😉 Dy portat e karikimit ngarkojnë pajisjet tuaja shpejt dhe në mënyrë të sigurt dhe në të njëjtën kohë mbrojnë baterinë. Dizajni modern me ekran të integruar elektrizon dhe tërheq vëmendjen. Dhe çipi i pronarit siguron karikim të sigurt dhe të shpejtë

Përparësitë:

Dizajn modern me ekran

2 porte karikimi – USB dhe USB Type-C

USB 30W me karikim super të shpejtë + USB-C 65W

Prononi qark elektronik për të shpejtuar procesin e karikimit

Qarqet e pavarura të karikimit USB dhe USB-C

Mund të karikojë telefona, tablet dhe më shumë.

Shtresë e qëndrueshme kundër zjarrit

Sistemi i sigurisë me 7 nivele

Mbështetje Full Quick Charge 3.0

Mbështetje e plotë Samsung AFC

Mbështetje e plotë Huawei FCP

Mbështetje e plotë Huawei SCP

Mbështetje e plotë PE 2.0

Mbështetje e plotë PE 1.1, SFCP

Mbështetje e plotë Apple 2.4A

Mbështetje e plotë USB-C Power Delivery 3.0

E përputhshme me instalimet 12-24V

Karikues i shpejtë i vërtetë

Ndryshe nga karikuesit e lirë, karikuesi Mcdodo Aurora ngarkon realisht me QC 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP dhe Apple 2.4A!

Çipi i  siguron karikim të qëndrueshëm dhe të shpejtë, deri në 4 herë më shpejt se një karikues tipik

1,800 L

SHOPPING CART

close