,

Karikues makine për telefonin


Specifikimet kryesore / Karakteristikat e veçanta:
Specifikim
Lloji: Karikues i zgjuar i makinës PD + QC3.0 me dritë LED (1USB + 1Type C)
Hyrja: DC 12-24V
Dalja A: 5V3A 9V2A 12V1.5A
Dalja C: 5V3A 9V2A 12V1.5A
Ngjyra: gri
Shitja e pikave
1. mbështesni PD dhe QC3.0, duke karikuar shpejt
2. Prodhimi 22.5W
3. 2 dalje, 1USB + 1 tip C
4. guaskë metalike, luksoze

900 L