, , ,

Karikues Makine Baseus F40 AUX Wireless MP3

Availability:

S’ka stok


Lejon transmetimin e muzikës në frekuencën 76-108 MHz. Gjithashtu ju lejon ta përdorni me një kabllo AUX ose flash drive.

Pajisja puthitet mirë në prizën e karikuesit dhe asnjë përplasje në rrugë nuk do të ndërpresë transmetimin.

Pajisja është e pajisur me një çelës universal, i cili, pa ju shpërqendruar gjatë drejtimit të automjetit, do t’ju lejojë të kontrolloni muzikën , ose t’u përgjigjeni ose refuzoni telefonatat.

Gjithashtu pajisja  nuk i rindez këngët kur e ndizni , por vazhdon aty ku e keni lënë.

Me teknologjinë moderne Bluetooth 5.0, pajisja lidhet në një sekondë ,siguron një lidhje të qëndrueshme me telefonin tuaj pa ndonjë ndërprerje të pakëndshme.

Mund të funksionojë gjithashtu si karikues për telefonin tuaj . Thjesht lidhni kabllon e duhur në një port USB dhe shijoni një karikim 3A. Ka dy porte USB për të karikuar dy telefona njëherësh.

1,490 L

S’ka stok

Prodhuesi : Baseus

Modeli : Streamer F40 AUX karikues makine me valë MP3

Ekrani : LED 0,9″.

Rryma e hyrjes : DC 12-24 V

Dalja e portës së karikimit : USB 5V/2A

Dalje universale : USB 5V/1A

Fuqia maksimale : 15 W

Frekuenca : 76 – 108 MHz

Shkalla e transmetimit : deri në 5 m

Versioni i lidhjes me valë : 5.0

Dalja audio AUX

3,5 mm / stereo 2.0

Përputhshmëria e mediave të ruajtjes së jashtme deri në 64 GB

Formatet e audios MP3 / APE / FLAC / WAV

Përmasat 95 x 48 x 45 mm

Pesha 36 g

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close