, ,

Karikues makine 20W USB-Charger


– Karikues makine 20W USB-Charger për iPhone 13 Pro Max

– Karikim i shpejtë  për modelet e fundit iPhone 13 dhe 3X më i shpejtë se një karikues origjinal 

– Karikues makine 20W me një portë me dalje USB

– I jep telefonit tuaj karikimin më efikas të mundshëm nëpërmjet daljes USB me shpejtësi të lartë 20W

– E bën me lehtësi karikimin në cdo automjet

– Finitura tërheqëse dhe dizajni minimalist sigurojnë që karikuesi të përshtatet në çdo brendësi të makinës

– I krijuar për sigurinë, qarku i zgjuar i karikimit komunikon me pajisjen tuaj për të përcaktuar sasinë e përsosur të energjisë

890 L

SHOPPING CART

close