, , ,

Karikues CellularLine Multipower 2 Combo Plus


Ky është një karikues CellularLine Multipower 2 Combo Plus, i cili është i dizajnuar për karikim të shpejtë dhe të besueshëm të pajisjeve mobile dhe laptopëve në të njëjtën kohë. Është i pajisur me një lidhës USB-C, i cili mund të karikojë deri në 18W dhe një lidhës klasik USB. Përfshin një kabllo 160 cm.

USB-C, USB, PD, 48W, 1.6m

2,990 L

SHOPPING CART

close