, ,

Karikues Baseus Super Si Pro 30W EU


Baseus Super Si Pro Quick Charger 30W USB-A USB-C

– Teknologji e Karikimit inteligjent iQ 

– Efikasitet i lartë – karikim i shpejtë i 2 pajisjeve në të njëjtën kohë

– Mbështetje për teknologjitë më të njohura të karikimit të shpejtë: PD3.0, Quick Charge 3.0 dhe 2.0, Apple 2.4, BC 1.2

– Dalje USB

– Dalje USB-C

– Fuqia totale e daljes: 30 W

1,990 L

SHOPPING CART

close