, , ,

Karikues Awei PD4 (Dalje USB+Type-C)


Karikues Awei PD4 (Dalje USB+Type-C)

Materiali ABS+PC, i sigurt dhe miqësor me mjedisin

5A karikim i shpejtë, dy pajisje ngarkohen në të njëjtën kohë

Fuqi totale 20W, karikim më i shpejtë

Prizë evropiane

Tensioni: 100-240V

Dalja USB-A: 3.6-6.5V/3A 6.5-9V/2A 9-12V/1.5A

Dalja e tipit C: 5V/3A 9V/2.22A 12V/1.67A

Kablloja: Type-C në USB

1,200 L

SHOPPING CART

close