, , ,

Karikues Apple Magsafe 100 % origjinal


Karikues Apple Magsafe  100 % origjinal

Karikues origjinal MagSafe për iPhone 11 12 13 14 Pro Max kabllo USB-C 1 metër

Karikimi me valë është i lehtë me karikuesin MagSafe. Magnetët e rreshtuar në mënyrë perfekte futen në iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 ose iPhone 12 Pro për karikim më të shpejtë me valë deri në 15 W.

4,700 L

Karikues origjinal MagSafe për iPhone 11 12 13 14 Pro Max kabllo USB-C 1 metër

Karikimi me valë është i lehtë me karikuesin MagSafe. Magnetët e rreshtuar në mënyrë perfekte futen në iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 ose iPhone 12 Pro për karikim më të shpejtë me valë deri në 15 W.

Ngarkuesi MagSafe mbështet gjithashtu karikimin Qi. Kjo është arsyeja pse ju mund ta përdorni atë si një karikues të certifikuar Qi për të karikuar iPhone 8 ose më të ri dhe modelet tuaja AirPods me kuti karikimi me valë.

Shtrirja magnetike funksionon vetëm në modelet iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro.

Rekomandohet: Përshtatësi i rrymës USB-C 20 W i disponueshëm veçmas nga Dyqani ynë Ebay

Modelet e iPhone

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14

iPhone 14Plus

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone SE (gjenerata e tretë)

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 mini

iphone 12

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11

iPhone SE (gjenerata e dytë)

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8Plus

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close