Kamerë për makinë 70mai Dash Pro Plus+


Kamerë për makinë 70mai Dash Pro Plus+ 

– Cilësi e jashtëzakonshme imazhi me rezolucion të lartë prej 2592×1944, kapjen e targave, shenjave rrugore dhe detajeve të tjera në rrugë

– Mund të arrijë regjistrim me dy kanale, duke siguruar mbrojtje të gjithanshme, në mënyrë që të mund të jeni të sigurt në makinë

– Kamera e përparme ruan rezolucionin deri në 1944P, kamera e pasme regjistron në 1080P.

– Përmirëson ndjeshëm qartësinë e imazhit duke reduktuar zhurmën dhe duke rregulluar balancën e ekspozimit kur regjistroni në mjedise me dritë të ulët ose me kontrast të lartë. 

– Mbikëqyrje parkimi 24 orë .Vazhdoni të monitoroni kur jeni larg.

– Sensori G i integruar mund të zbulojë lëkundjet ose përplasjet e papritura ndërsa makina juaj është e palëvizshme dhe do të fillojë automatikisht regjistrimin për të kapur çdo incident të mundshëm.

– Nëse regjistrohet një video urgjence, kamera do t’ju njoftojë me sinjalizimin zanor pasi të ndizet përsëri.

– ADAS zbulon rrethinën tuaj dhe përdor sinjalizimet zanore për t’ju paralajmëruar për problemet e sigurisë.

– Monitoron dhe shfaq të dhënat e udhëtimit në kohë reale duke përfshirë kohën, shpejtësinë (km/h, mph) dhe koordinatat. Gjurmon vendndodhjen e saktë të një aksidenti 

– Aplikacioni 70mai mbështet të dy sistemet iOS dhe Android, duke ju lejuar të shikoni dhe shkarkoni video HD në kohë reale përmes Wi-Fi të kamerës .  mbishkrim.

9,800 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close