, , ,

Kamër Xiaomi IMILAB EC3 Outdoor Ambjente te jashtem (Kundra Ujit)


Karakteristikat kryesore:
Kënd shikimi panoramë 270 shkallë
Rezolucion ● 1080P, regjistroni video me cilësi të lartë dhe të qetë
Antena të dyfishta të zgjeruara, sinjal i fortë wireless
. Funksioni i shikimit të natës
Audio Audio dykahëshe, me mikrofon dhe altoparlant të brendshëm
AP APP “Mi Home”, shkarkuar nga Google Play ose App Store
● Mbështetje për Android 4.4 e lart, iOS 9.0 e lart

6,490 L

SHOPPING CART

close