, , , ,

Kamer Sigurie XIAOMI C400


Kamer Sigurie XIAOMI C400

Xiaomi C400 është një model i ri që ka disa veçori të reja, por më e rëndësishmja, një rezolucion më të mirë në 4 megapiksel, ose 1440p.

C400 është aktualisht rezolucioni më i lartë nga Xiaomi.

5,500 L

KARAKTERISTIKAT

– Video ultra e qartë në 2.5K me kamerë 4MP; Me hapjen e madhe dhe lentet 6P, imazhet e ofruara janë më të gjalla.

– Shikim natën pa shkëlqim të kuq të dukshëm për monitorim më të qartë dhe më të sigurt; Rrotullim 360° për mbulim të plotë.

– Zërat njerëzorë që dëgjohen përmes altoparlantëve me diametër të madh me zgavër të veçantë zanore janë aq reale sikur po ju flasin personalisht; Telefonata zanore me dy drejtime në kohë reale me reduktim të zhurmës të aktivizuar për biseda të qarta.

– Zbulimi dhe gjurmimi i njeriut i drejtuar nga AI; Lidhja dhe ndërveprimi i zgjuar IoT me pajisje të tjera inteligjente. Punon me Google Home dhe Alexa*.

– Plotësisht i koduar për të mbrojtur privatësinë tuaj; Mbështetje për Wi-Fi 2.4 GHz / 5 GHz; Teknologjia e kodimit H.265 ju lejon të kurseni hapësirën e ruajtjes dhe të mundësoni transmetim më të butë të të dhënave.Video ultra e qartë në 2.5K me kamerë 4MP; Me hapjen e madhe dhe lentet 6P, imazhet e ofruara janë më të gjalla.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close