, , , ,

Kamer Sigurie XIAOMI C300


Kamer Sigurie XIAOMI C300

Shijoni një përvojë të përmirësuar vizuale me teknologjinë plotësisht të përmirësuar 2K ultra të qartë HD, falë kamerës  Xiaomi C300.

Ai përmban një kamerë 3 megapikselë dhe përdor teknologji ultra të qartë HD për të kapur imazhe më të detajuara.

C300 përdor një lente me hapje të madhe F1.4 që lejon të hyjë dukshëm më shumë dritë, duke kapur imazhe të detajuara edhe në kushte me dritë të ulët. Lentja e saj e përmirësuar 6P ju jep një ekran me cilësi më të lartë, ndërkohë që redukton në mënyrë efektive thyerjen e dritës për imazhe më të qarta dhe më të detajuara.

Xiaomi C300 gjithashtu përmban një sensor imazhi me ndjeshmëri të lartë dhe shfaq video me ngjyra edhe në kushte me dritë të ulët.

4,500 L

Karakteristikat keyesore te XIAOMI C300:

– 2K qartësi

– Zbulimi i njeriut nga AI

– Vizioni 360◦ nënkupton mbrojtje të plotë të shtëpisë

– Shikim nate i përmirësuar me ngjyra në dritë të ulët

– Kriptim i plotë për mbrojtjen e privatësisë

– Instaluar drejt ose i përmbysur

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close