, , ,

Kamer Sigurie Imilab EC5


Kamer Sigurie Imilab EC5

– Kamera  e jashtme IMILAB EC5 është një kamerë unike me prozhektor me rrotullim 360° ,ndriçim inteligjent, i cili mund të rregullojë dritën bazuar në orar ose zbulimin e lëvizjes për t’ju sjellë shikim me ngjyra natën.

– Plus rezolucionin 2K/3MP dhe gjurmimin 360°, kamera EC5 do të ndihmojë në mbrojtjen e çdo cepi të shtëpisë tuaj.

– Nuk do t’ju mungojë kurrë ajo që ju intereson.

– Për më tepër, duke shfaqur zbulimin e zonës kryesore, mund ta caktoni zonën që t’i përshtatet shtëpisë tuaj, në mënyrë që të merrni vetëm sinjalizimet që ju interesojnë. 

Karakteristikat e kamerës së jashtme IMILAB EC5 Floodlight:

2K/3MP Crystal Clear

360°  Human Tracking

Vizioni i natës me ngjyra

Zbulimi i zonës kyçe/Zona e aktivitetit

Njoftim i menjëhershëm

Sirenë inteligjente

Lidhja Wi-Fi dhe LAN

Opsionet e ruajtjes – Ruajtja në momorien kompjuterike dhe ruajtja ne kartën lokale të mikroSD-së

Kompresimi i videos H.265/H.264

IP66 I papërshkueshëm nga uji

Përshtateni në çdo vend

6,500 L

SHOPPING CART

close