, , , ,

Kamer Sigurie IMILAB C30


Kamer Sigurie IMILAB C30

Rritni cilësinë tuaj të filmimit me IMILAB C30.

Me lentet me hapje ultra të madhe F1.4, kamera C30 mund të prodhojë pamje të qarta dhe të mprehta edhe në rrethana me dritë të ulët, gjë që ju bën të shihni transmetimin e drejtpërdrejtë me cilësi imazhi super të mprehtë 2,5K (2560×1440).

Përveç funksioneve të zbulimit dhe gjurmimit të njerëzve, zbulimit të zërit, thirrjeve në dy drejtime, punës me Alexa dhe Google Assistant, etj, IMILAB C30 përmban gjithashtu një modalitet privatësie. Mund ta çaktivizoni lehtësisht regjistrimin vetëm me një prekje të thjeshtë.

Duke kaluar midis brezave 5 GHz dhe 2,4 GHz, kamera e sigurisë C30 ofron akses të shpejtë në videot tuaja, edhe në zonat e zëna publike WIFI.

4,500 L

Karakteristikat kryesore të kamerës së sigurisë IMILAB C30:

– 2,5K (2560×1440) Crystal Clear

– Vizioni i avancuar i natës

– Zbulimi dhe gjurmimi i njeriut

– Teknologji e avancuar lokale e AI

– Lundrim automatik 360°

– Lidhje Wi-Fi 2.4 dhe 5 GHz

– Modaliteti Privat

– Alarmi për mungesë

– Komunikimi audio në kohë reale

– Punoni me Alexa dhe Google Assistant të Amazon

– Hapësirë ruajtëse në memorien kompjuterike për 7 ditë falas për 3 muaj

– Ruajtja në memorien kompjuterike dhe ruajtja e kartave lokale të mikroSD

– Kompresimi i videos H.265/H.264

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close