, , , ,

Kamer Sigurie IMILAB C20 PRO


Kamer Sigurie IMILAB C20 PRO

Si një version i përditësuar i kamerës C20, kamera e sigurisë IMILAB C20 Pro është një kamerë inovative IP nga ekosistemi IMILAB me një transmetim filmimi 3MP HD dhe funksionin e kontrollit APP.

Altoparlantët IMILAB C20 Pro lejojnë transmetimin e audios në dy drejtime, në mënyrë që njerëzit në hapësirën e monitoruar të dëgjohen nga personi që shikon.

Shikimi i natës dhe një sistem audio me dy drejtime zgjerojnë aplikimet e kësaj pajisjeje.

Kur udhëtoni me fëmijë të vegjël, aftësitë e tij audio mund ta bëjnë atë një opsion të mirë për një monitor të dytë të foshnjës.

Ekziston gjithashtu një mundësi për ta përdorur atë për të mbajtur gjurmët dhe për të komunikuar me kafshët shtëpiake të familjes tuaj kur jeni larguar nga shtëpia gjatë ditës.

3,500 L

Karakteristikat kryesore të IMILAB C20 Pro:

– Imazhe të pastra 3MP(2K).

– Rrotullim i lirë 360°

– Punon 24 ore

– Vizioni i natës me rreze infra të kuqe

– Zbulimi dhe gjurmimi i njeriut

– Sinjalizimet për lëvizjen dhe njerëzit

– Zbulimi i tingujve

– Ruajtja në memorien kompjuterike ose ruajtja e kartës Micro SD

– Kompresimi i videos H.265/H.264

– Instalim i përmbysur

– Punon me Imilab Home

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close