, , , ,

Kamer Sigurie IMILAB A1


Kamer Sigurie IMILAB A1

Kamera e sigurisë  IMILAB A1 është një aparat fotografik plotësisht IP që mund të instalohet si brenda ashtu edhe jashtë.

E aplilueshme me aplikacionin Mi Home, kamera A1 nga IMILAB është e pajisur me sistem audio dydrejtimëshe dhe gjurmim AI me zbulimin e lëvizjes.

Mund të vendoset në një sërë sipërfaqesh horizontale, të tilla si një tavolinë shkrimi, tavolinë ngrënieje dhe tavolinë kafeje.

Mund të montohet edhe në mur. Një nga avantazhet e këtij modeli është se ofron ruajtje falas dhe të pakufizuar në cloud. Kjo do të thotë se mund të përdoret edhe pa një kartë MicroSD.

Nëse dëshironi që videot të mbeten “private”, mund të zgjidhni t’i ruani ato në nivel lokal, në një kartë MicroSD.

3,800 L

Karakteristikat kryesore të kamerave IMILAB A1:

– 3MP me rezolucion të lartë

– Zbulimi i njeriut nga AI

– Rrotullimi pa zhurme

– Vizion nate me ngjyra (në dritë të ulët)

– Zbulimi dhe gjurmimi i lëvizjes

– Modaliteti i gjumit

– Audio me dy drejtime në kohë reale

– Ruajtje 7-ditore falas në memorien kompjuterike

– Opsione me shumë ruajtje – Karta SD lokale

– Kompresimi i videos H.265/H.264

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close