Kamer Makine 70mai 1S

Availability:

S’ka stok


【1080P Full HD Night Vision & Sony IMX307】 Kamera inteligjente 1S ju mundëson të arrini rezolucionin 1080P Full HD, regjistron çdo detaj në rrugë për ju. E pajisur me procesor imazhi  F/2.2, ju ofron imazhe të qarta edhe në dritën e dobët.

【Sensor G dhe regjistrim urgjent】 I pajisur me sensorin G të integruar, kamera 70mai inteligjente 1S mund të regjistrojë automatikisht një situatë emergjence dhe t’i ruajë videot. Të gjitha videot e urgjencës janë të kyçura në mënyrë të sigurt si “Skedari i ngjarjes” për të parandaluar një mbishkrim

【Kontroll me zë】Për t’ju ofruar një përvojë përdorimi të sigurt dhe pa duar, mund të përdorni komandat zanore për të përdorur kamerën tuaj. Ky regjistrues i kamerës së makinës mund t’ju lejojë ta kontrolloni lehtësisht për të bërë fotografi dhe për të regjistruar video vetëm me zërin tuaj

【Regjistrimi i përsëritur dhe mbrojtja e provave】 Kamera i rishkruan automatikisht videot më të vjetra me ato më të fundit. Videot mund të ruhen automatikisht dhe të ruhen lokalisht në një kartë memorie microSD gjatë drejtimit te makinës, gjë që siguron që provat e videos do të regjistrohen dhe do të mbrohen në mënyrë të sigurt nga mbishkrimi. 

【Wi-Fi dhe Kontrolli i aplikacioneve】Mund të lidhni me Wifi aplikacionin 70mai, i cili ju mundëson të shikoni pamjet në kohë reale, të shikoni video të regjistruara si dhe të shkarkoni skedarë në telefonin tuaj. Gjithashtu, ky funksion ju mundëson të arrini përditësime të vazhdueshme OTA duke rregulluar automatikisht defektet dhe duke përditësuar softuerin.

4,990 L

S’ka stok

Marka: 70mai

Madhësia e ekranit : 2 inç

Dimensionet e artikullit: LxWxH   7.87 x 6.69 x 1.97 inç

Rezolucioni i videos: 1080p

Lloji i ekranit :LCD

Lloji i montimit:  Montim ngjitës

Metoda kontrollit: Aplikacion

Përbërja e qelizave të baterisë :Jon litium

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close