,

Kamer GoPro HERO 10

Availability:

S’ka stok


HyperSmooth është një veçori e Stabilizimit të Imazhit nga GoPro .Me një mikroçip dhe memorie të fuqishme, kjo veçori mundëson Stabilizim Elektronik të Imazhit. GoPro vazhdon ta përmirësojë këtë veçori në çdo version të ri të Kamerës . Me GoPro Hero 10, ju do të merrni më të fundit dhe më të mirën.Hypersmooth 4.0!

Për HyperSmooth në GoPro Hero10, ekziston një veçori e re e quajtur “Nivelizim i Horizontit në kamera” për t’i dhënë klipit tuaj një horizont të qëndrueshëm dhe të niveluar deri në 45 gradë. 

HERO10 ofron tre mënyra për të menaxhuar, shkarkuar dhe organizuar pamjet tuaja:

1. Ngarkimi automatik në kompjuter – Shooter mund të bej video dhe regjistrojë imazhe gjatë gjithë ditës dhe më pas të ngarkojë gjithçka në kompjuter edhe gjatë karikimit.

2. Transferimi me Wireless – Përdoruesit mund të shohin, modifikojnë dhe ndajnë pamjet e tyre GoPro në lëvizje duke përdorur telefonin e tyre Andriod ose iOS.

3. Transferimi me tel – Dhe për ata që janë ende të mbërthyer në 2005, një transferim me tela është gjithmonë një zgjedhje solide. Ofron mënyrën më të shpejtë për të transferuar pamjet nga HERO10 në një telefon të përshtatshem—deri në 50% më shpejt se transferimet me valë. Kërkohet një kabllo USB-C, kështu që ata që kanë një pajisje iOS do të kenë nevojë për një kabllo të përshtatshme.

57,900 L

S’ka stok

Specifikat:

Një sensor 23 MP

Rezolucioni 5.3K60 dhe 4K120

8x slo-motion

Një procesor të ri GP2

HyperSmooth 4.0

Ekran LCD i përparmë

Lente të reja dhe mbulesë lente

Transmetim i drejtpërdrejtë 1080p (live-streaming)

Mjaft e fortë për të mbijetuar në një zonë lufte dhe deri në 10 metra nën ujë

 

 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close