Kamer Baby Monitor Xiaovv C1


Kamer Baby Monitor Xiaovv C1 

– Projektuar për foshnjat

– Përdorimi i materialeve mjedisore, përkulje 360 ​​gradë lirshëm, mund të përdoret në çdo cep të shtëpisë.

– Ekran me ngjyra HD 1080P

– Bëni cilësinë e figurës të qartë dhe të ndritshme, përvojë reale HD.

– Shkrimi me kënd super të gjerë 150°

– Paralajmërim i shumëfishtë

– Nëpërmjet sensorit të të qarit, zbulimit të temperaturës dhe zbulimit të lëvizjes, sistemi i sensorëve do të shtyjë informacionin në kohë reale në telefon për të parandaluar aksidentet, për të mbrojtur më mirë fëmijën tuaj

– APP Remote & Alarm Push

– Hapni APP-në, mund të shihni lehtësisht ekranin e monitorimit në kohë reale dhe mund të vendosni zonën e kujdesit.

– Kur foshnja shfaqet në një zonë fikse që nuk lëviz, alarmi do të aktivizohet, drita treguese do të pulsojë dhe alarmi do të bjerë.

4,500 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close