-18%
, , ,

Kamer ambjent brendshem Xiaomi Xiaovv Smart PTZ Camera 2K

Availability:

S’ka stok


Kamera IP Xiaomi Xiaovv 2K XVV-3630S-Q8 me kënd shikimi 150°.

Lidhje me valë nëpërmjet Wi-Fi.

Ekziston një vend për një kartë memorie deri në 128 GB.

Mundësohet me kabllo microUSB.

Module infra të kuqe për shkrepje natën.

3,690 L 4,490 L

S’ka stok

Kamera IP Xiaomi Xiaovv 2K XVV-3630S-Q8 me kënd shikimi 150°.

Lidhje me valë nëpërmjet Wi-Fi.

Ekziston një vend për një kartë memorie deri në 128 GB.

Mundësohet me kabllo microUSB.

Module infra të kuqe për shkrepje natën.

Teknologjia e kodimit H.265 kursen hapësirën e ruajtjes. Xiaomi Xiaovv Smart PTZ Camera 2K ka një vend për instalimin e një karte memorie deri në 128 GB. Për transmetimin e të dhënave, përdoret moduli Wi-Fi 802.11b/g/n 2,4 GHz. Dimensionet e pajisjes janë 80x80x110 mm dhe peshon 186 gram.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close