, ,

Kacavide Elektrike Wowstick


Kaçavidë elektrike Wowstick TRY, me majë vidhash 20 copë.

Trup i hollë aliazh alumini S2 me formë stilolapsi, i lehtë për t’u përdorur.

Funksionimi automatik dhe manual me një çift rrotullues maksimal prej 0,12 / 3 Nm sigurojnë efikasitet të lartë të punës.

Muti-funksion i vidhosjes, shpimit dhe trokitjes për të përmbushur nevojat tuaja të ndryshme.

Një ndihmës i shkëlqyeshëm për projektet tuaja të riparimit të përditshëm si smartphone, kamera, drone rc, laptop

6,000 L

SHOPPING CART

close