, , ,

KABULL SAMSUNG ME DY KOKA TYPE-C


Me këtë kabull USB-C origjinal Samsung me cilësi të lartë, mund të karikoni pajisjen tuaj dhe të sinkronizoni të dhënat me telefonin inteligjent ose laptopin shpejt dhe me lehtësi. Falë fuqisë dalëse 5A, do të sigurojë karikim të shpejtë dhe efikas për pajisjen tuaj. Lidhësi i kthyeshëm ju lejon të lidhni kabllon në çdo drejtim.

Kabull Premium USB-C në USB-C 1 metër e gjatë e prodhuar nga Samsung

Fuqia dalëse 5A/20V e kabullit lejon karikim të shpejtë dhe transferim të të dhënave me shpejtësi të lartë

Lidhëset e forta të kthyeshme Type-C ofrojnë një lidhje të sigurt dhe të qëndrueshme

 

490 L

SHOPPING CART

close