, ,

Kabull AUX RCA


Kabllo Lloji AUX Marka Onvian

Lloji i lidhësit RCA.

Pajisjet e përputhshme Televizor, DVD Player.

Me ngjyra 3,5 mm deri në 3 RCA

Projektuar për të lidhur spinën mashkullore 3,5 mm me femër Audio Video 3RCA.

Bërthama me tela bakri të pastër me cilësi të lartë me transmetim të të dhënave me shpejtësi ultra të lartë. Transferim pa nderprerje dhe me qëndrueshmëri.

E përputhshme me pajisjet video ose audio me fole të tipit RCA: DVD player / regjistrues, VCR, TV, videokamera, Hi-Fi Stereo.

Përshtatësit audio të përshtatshëm dhe me kosto efektive stereo në RCA ofrojnë kabllo rezervë ose zëvendësuese audio 3,5 mm për t’i mbajtur me vete dhe për t’i mbajtur në tavolinë ose në makinë.

SHËNIM: Nuk mund të funksionojë me
telefonat tuaj.

290 L

SHOPPING CART

close