, , , ,

Kabell VGA – VGA Gjatesi 1 M | 3 M | 5 M | 10 M | 20 M


Kablloja VGA është projektuar për të ofruar një lidhje VGA me cilësi të lartë, e përshtatshme në mënyrë ideale për aplikacione me rezolucion të lartë deri në 1920 x 1200. Ky kabllo video VGA e ndërtuar me qëndrueshmëri eliminon imazhet fantazmë dhe të paqarta, duke u garantuar përdoruesve përvojat përfundimtare A/V.

300 L2,200 L

Kablloja VGA është projektuar për të ofruar një lidhje VGA me cilësi të lartë, e përshtatshme në mënyrë ideale për aplikacione me rezolucion të lartë deri në 1920 x 1200. Ky kabllo video VGA e ndërtuar me qëndrueshmëri eliminon imazhet fantazmë dhe të paqarta, duke u garantuar përdoruesve përvojat përfundimtare A/V.