, , , ,

Kabëll Remax RC-162a 3.0A


 

  • Specifikimet:

Marka: REMAX

Produkti: Kabllo e karikimit të shpejtë dhe të dhënave

Modeli: RC-162

  • Paketa e Përfshirë:

* 1 x REMAX Karikim i shpejtë dhe kabllo e të dhënave (Type-C / Mikro)

Specifikimet e kabllos së karikimit të shpejtë dhe të dhënave ORIGJINAL Remax Armour Series (Mikro / iPhone / Lloji-C) RC-162
MarkëRemaxSKU800264212_MY-1864568105ModelRC-162

600 L