, , ,

Kabëll Remax Lesu Pro


Kabëll USB Remax Lesu Pro kabëll – Lightning 480 Mbps 2.1 A 1 m (RC-160i)

Kabëll jashtëzakonisht i qëndrueshëm, USB me një lidhës Lightning. Një kabëll i bërë nga plastika e fortë, e cila, falë USB 2.0 dhe mbështetjes për amperacionin prej 2.1 A, siguron karikim të shpejtë dhe transferimin e të dhënave.

  • Karikim i menjëhershëm dhe i sigurt

Rryma prej 2.1A dhe një kabllo e bërë nga bërthama të trasha janë një garanci e ngarkimit të shprehur dhe të qëndrueshëm në të njëjtën kohë. Para se ta dini, pajisjet tuaja do të funksionojnë përsëri!

  • Çip SMART

Aksesori ka një sistem menaxhimi inteligjent që rregullon tensionin optimal ndaj pajisjeve specifike. Smartphone-i juaj do të marrë saktësisht aq energji elektrike sa i duhet për të rikuperuar në kohën më të shkurtër të mundshme, pa rrezikun e dëmtimit të baterisë.

  • Ngarkimi dhe transferimi i të dhënave në të njëjtën kohë

Rinovoni energji gjatë transferimit të skedarëve dhe transferoni skedarë ndërsa rinovoni energji. Asnjë dritare e panevojshme që ju detyron të zgjidhni vetëm një mundësi.

  • Lidhje e përforcuar

Pika më kritike e secilit kabëll, d.m.th. lidhja e kabllit me prizën, është përforcuar gjithashtu për të parandaluar çarjen. Një ndryshim i vogël që zgjat ndjeshëm jetën e të gjithë aksesorit.

  • Qëndrueshëm dhe i guximshëm

Kablli është bërë me cilësi të lartë, miqësore me mjedisin TPE, jashtëzakonisht fleksibël dhe rezistent ndaj temperaturave të larta dhe përkuljeve. Ju nuk duhet të shqetësoheni për të gjithë kabllon që hidhet me një tërheqje aksidentale.

  • Specifikim

Marka: Remax
Lloji i lidhësit: USB
Gjatësia: 1 m
Rryma e punës: 2.1A
Funksionet: ngarkimi / transferimi i të dhënave
Përputhshmëria: pajisjet me një port Lightning

200 L

SHOPPING CART

close