, , ,

Kabëll RC-124a Data transmission charging


Super i qëndrueshëm USB – Kabllo USB Type C me veshje elegante të prizës së aluminit dhe prizë USB në të dy anët.

Bërë nga pajisje të përshtatshme dhe me cilësi të lartë, të përshtatshme, me dizajn të shkëlqyeshëm, anti-nyje.

Rezistent ndaj përkuljes dhe tërheqjes.

Ka 2,4 A tela bakri aktual dhe të pastër që e bën atë të përsosur për karikim të shpejtë dhe transferim të qëndrueshëm të të dhënave.

I lehtë për t’u përdorur.

Marka: Remax
Modeli: RC-124a
Priza: USB, USB Type C
Rryma: 2,4 A
Gjatësia: 1 m
Funksionet: Karikimi / transferimi i të dhënave

400 L