,

Kabëll karikimi WDC-072m Full Speed USB Cable


  • Mbështet pajisjet e portave mikro USB
  • Kablloja e sheshtë me dizajn unik parandalon problemet e mbështjelljes së telit dhe nyjeve.
  • Ndërfaqja e platingut të bakrit, efikase dhe e qëndrueshme.
  • E thjeshtë për tu lidhur dhe hequr nga priza.
  • Rryma maksimale që mbart 2.1A, dhe 480Mbps transmetimin e të dhënave.
  • Teli i fortë dhe fleksibël
  • Jetëgjatësi e gjatë.
  • Karikimi i shpejtë dhe transferimi i të dhënave.

200 L

SHOPPING CART

close