,

Kabëll karikimi RC-134m Remax


 • Karakteristikat kryesore
 • Marka: Remax
 • Modeli: RC-134m
 • Priza: Mikro USB
 • Materiali: PVC
 • Rryma: 2.1A
 • Gjatësia: 1 milion

 

 • Funksionet: Karikimi / transferimi i të dhënave
 • Përputhshmëria: Pajisjet me portë mikro-usb
 • Karikimi i shpejtë dhe i sigurt – 2.1A tela bakri aktuale dhe e pastër sigurojnë një karikim më të shpejtë dhe më të sigurt.
 • Çipi inteligjent – Rregulloni rrymën e duhur në pajisjen e lidhur bazuar në teknologjinë inteligjente të identifikimit.
 • Qëndrueshëm dhe i besueshëm – Bërë nga material PVC me cilësi të lartë, miqësore me mjedisin, përmban elasticitet të lartë, rezistencë në përkulje dhe rezistencë në temperaturë të lartë.
 • Për karikimin dhe transferimin e të dhënave – E përsosur për të dy, karikimi i shpejtë dhe transferimi i shpejtë i të dhënave.

200 L

SHOPPING CART

close