, , , , , ,

Kabell Karikimi Magnetik me 3 Koka te ndryshme


Kabell Karikimi Magnetik me 3 Koka te ndryshme

Tre modele te ndryshme per te gjithe Smartphone si Iphone Samsung, Huawei , Xiaomi , One Plus , Realme , Oppo etj

Suporton Fast Charger 3 A 

Suporton Data transfer

Material i forte dhe rezistent


700 L

Kabllo karikimi magnetik i projektuar në mënyrë të përsosur. Mund ta ndërroni formën e kabllit në çdo kohë, në formë 180L dhe model me kokë rrotulluese 360, ai ka të gjithë kabllo funksioni me magnet të drejtë dhe 90 gradë në formë L.

Karikues i shpejtë 3A dhe transferim i të dhënave: Kablloja magnetike e karikimit USB mbështet ngarkuesin e shpejtë 3A dhe transferimin e të dhënave. Kablloja magnetike e karikimit është 6,6 inç e gjatë dhe mund të përdoret kudo. Mund të karikojë telefonat celularë dhe të transferojë të dhëna në pajisje të ndryshme celulare.

Përputhshmëri e gjerë: Kabllo karikimi magnetik 3-në-1 i përputhshëm me shumicën e karikuesve, vjen me 3 lloje të kokave të kabllove magnetike, duke përfshirë Android Micro USB, USB C, Lloji C, Kokat e kabllove magnetike të telefonit, të përputhshëm me të gjitha pajisjet e tabletave të smartfonëve.

I papërshkueshëm nga pluhuri, më i lehtë, më i fortë Përdor magnet të përhershëm neodymium për lidhje të menjëhershme dhe të fortë edhe në errësirë ose kur përdoret me njërën dorë. Përdoruesi thjesht fut lidhësin mikro-rezistent ndaj pluhurit në portën USB dhe kablloja më pas do të ngjitet në mënyrë magnetike me të.

SHOPPING CART

close