,

Kabëll karikimi Baseus 3në1 M+L+C 3.5A


Kabëll karikimi Baseus 3në1  M+L+C 3.5A 

• Ultra fleksibël përkulje 90°

• Karikoni tre pajisje në të njëjtën kohë: 3-në-1 Micro USB+Type-C+iPhone

• Mbështet një dalje totale prej 3,5A me një kabllo të vetme 

• Akses të plotë në të gjitha kontrollet dhe veçoritë

• Pjesa e brendshme me mikrofibër 

• Transferimi shkon deri në 480 Mbps për shkarkim të shpejtë të skedarëve 

890 L

SHOPPING CART

close