, ,

Kabell Aux ne Type C


Kablli audio XO-R155B ju lejon të lidhni pajisjet mobile me stereo, makina ose sisteme të tjerë të preferuar, të cilët kanë një dalje 3.5 mm.

Dizajni dhe materiali tekstil i përdorur për të bërë kabllon, ofrojnë një periudhë më të gjatë qëndrueshmërie sesa një kabllo e zakonshme. Siguron transmetim perfekt të zërit. Gjatësia e kabllit është 1m.

790 L

Kablli audio XO-R155B ju lejon të lidhni pajisjet mobile me stereo, makina ose sisteme të tjerë të preferuar, të cilët kanë një dalje 3.5 mm.

Dizajni dhe materiali tekstil i përdorur për të bërë kabllon, ofrojnë një periudhë më të gjatë qëndrueshmërie sesa një kabllo e zakonshme. Siguron transmetim perfekt të zërit. Gjatësia e kabllit është 1m.

SHOPPING CART

close