,

K33 Gaming Set ( Tastierë+Mouse )


K33 Gaming Set ( Tastierë+Mouse )

• Është një tastierë lojrash ekskluzive për të ofruar mjedisin më të rehatshëm të lojrave.

• Kapaku i sipërm dhe i poshtëm janë bërë nga plastika ABS me forcë të lartë, e cila mund të jetë një frekuencë efektive kundër goditjeve gjatë përdorimit për Gamer me intensitet të lartë.

• Me Karakterin Ultra-Wearable Laser Rainbow Backlit, është mjaft e përshtatshme edhe gjatë natës për të përjetuar lojën.

• Moda dhe dizajni bashkëkohor i pamjes me ngjyrë të ndezur janë perfekte për çdo hapësirë ​​pune.

• Dizajn ekskluziv i optimizimit të lojës, i projektuar në mënyrë ergonomike, i rehatshëm për t’u përdorur.

2,490 L

Ky është një kombinim i tastierës dhe mausit që do të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin dhe do të punojnë së bashku për të maksimizuar përvojën e shkëlqyer të lojërave. Ato do të përputhen në mënyrë të përkryer me kompjuterin, vendin e punës ose shtëpinë tuaj! 

Tastiera:

Kabllo USB e gërshetuar me qëndrueshmëri të lartë, mundëson lidhje të qëndrueshme midis kompjuterit dhe tastierës/mausit. Porta USB ka përputhshmëri të gjerë me kompjuterin desktop dhe laptopin. 

104 Tasta standarde të projektuara me kapakë me dy ngjyra, zgjasin në mënyrë efektive jetën e shërbimit të çelësit.

Ideale për lojëra dhe sporte elektronike.

Çelësa multimedialë lehtësisht të arritshëm : Fn + F1-F12, ofrojn kontrolle multimediale për argëtim, website, email, etj.

Bas metalik me finiturë mat për pamje elegante dhe të denjë, qëndrueshmëri kundër korrozionit dhe rezistent ndaj konsumit.

Dizajn rezistent, duke pasur parasysh që uji, qumështi ose kafeja në desktop mund të futen në tastierë aksidentalisht.


Mouse

6 butona të programueshëm: majtas, rrota lëvizëse, djathtas, DPI, përpara, prapa.

DPI e rregullueshme me 4 nivele. Rregulloni shpejtësinë e lëvizjes së mousit sipas preferencës tuaj.

Lejon një kapje komode, përshtatet në mënyrë ergonomike nën pëllëmbën tuaj, mundëson përdorim te gjatë me lehtësi.

Lidhje e qëndrueshme me kabllo USB

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close