K10 Tripod Selfie Stick


K10 Tripod Selfie Stick

Përmasat kompakte dhe me peshë të lehtë e bëjnë të lehtë për t’u bartur

Shumë i sigurt

E zgjerueshme deri në 6 faza me shtrirje plotësisht të rregullueshme

Këndi i kamerës rregullohet deri në 245° për shkathtësi

Kapëse e rregullueshme shtrihet nga 2.9 inch në 4.0 inch

Projektuar për të bërë selfie më të mira me prekjen e një butoni

Materiali kryesor: Çelik inox

Madhësia e produktit: 51x35x193 mm

Bateria: CR1632 (e zëvendësueshme)

1,390 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close