,

JBL JR10 Kufje me Bluetooth 100% origjinale


JBL JR10 Kufje me Bluetooth per femije 100% origjinale

Bateri deri ne 30 ore pa ndalim

Supe kualitet i zerit . 

Suportojn mikrofon

Tingulli legjendar JBL është krijuar në atë mënyrë që volumi të mbetet gjithmonë nën 85 dB: Kjo ofron siguri edhe për adhuruesit më të rinj të muzikës. Blloqe veshi dhe shirit koke të projektuar posaçërisht me ngjyra të ftohta. Me mikrofonin e integruar, të vegjlit tuaj nuk e humbin kontaktin me botën e jashtme. Ata mund të bisedojnë lehtësisht me miqtë dhe familjen gjatë pushimeve, ose të flasin me mësuesit gjatë mësimit në distancë.

4,300 L

SHOPPING CART

close