-17%

Jastek Masazhues


Jastek Masazhues 

* A ndjeni dhimbje muskujsh dhe lodhje gjumi? Masazhuesi ynë mund të depërtojë thellë në inde, të lehtësojë dhimbjet e qafës dhe shpatullave dhe ka funksion të integruar të ngrohjes (113℉/45℃) për të përmirësuar më mirë qarkullimin e gjakut. Masazhuesi i qafës ndryshon drejtimin e masazhit çdo minutë dhe Nyjet e zgjuara të brumosjes me dy drejtime sigurojnë rehati dhe kënaqësi të pafund masazhi, duke zgjuar vitalitetin tuaj fizik dhe mendor dhe duke ju mbajtur në gjendjen më të mirë.

* Ne përdorim, teknologji rikthimi 5 sekonda, të rehatshme dhe të qëndrueshme, lehtësojnë lodhjen dhe arrijmë relaksim të plotë.

* Jastëku mbështetës i qafës adopton një dizajn të kurbës ergonomike në formë U, i cili përshtatet në mënyrë të përkryer me kurbën e shtyllës kurrizore dhe siguron mbështetje 360° rrethuese të kokës dhe qafës për të parandaluar animin e kokës përpara. Kyçja e rregullueshme e litarit, këndi dhe madhësia e rregullueshme për të përmbushur kërkesat e ndryshme të madhësisë së qafës, lehtësojnë dhimbjen e qafës gjatë udhëtimit.

* Jastëku i udhëtimit mund të lehtësojë dhimbjen e qafës gjatë udhëtimit të ulur dhe të promovojë qarkullimin e gjakut. Jo vetëm që mund të përdoret për aeroplanë, trena, makina, por edhe për të fjetur anash në zyrë, për të parë televizor në krevat ose divan në shtëpi, ju mund ta përgatisni këtë jastëk për qafën për prindërit, të afërmit, miqtë dhe kolegët tuaj.

* Dhuratë e shëndetshme plot dashuri.

* Të gjithë kanë nevojë për një masazhues elektrik të qafës që mund të shijohet në çdo kohë, kudo. Bateria e rikarikueshme e integruar 2000 mAh me kapacitet të madh, kur është plotësisht e karikuar, mund të përdoret për 8 ditë në 30 minuta në ditë. (Me funksionin e mbylljes automatike 15 minuta, shmangni përdorimin e tepërt) 

2,390 L 2,890 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close