, ,

Jastëk i mbështetëses së kokës së makinës


Jastek Mbeshtetes per koken e sediljes se  makines 

Mbështetje e mbështetëses së kokës së sediljes së makinës Jastëk Udhëtimi Pushim për gjumë Mbështetje e mbështetëses së kokës Aksesorë makinash të brendshme Makinë jastëku në formë U për fëmijë

2,690 L

Mbështetje e mbështetëses së kokës së sediljes së makinës Jastëk Udhëtimi Pushim për gjumë Mbështetje e mbështetëses së kokës Aksesorë makinash të brendshme Makinë jastëku në formë U për fëmijë

Vetitë:

* 1. Rregullim me shumë kënd për njerëz të moshave të ndryshme.

* 2. Dizajn ergonomik, përshtatni fytyrën për të reduktuar përplasjen.

* 3. Mbroni shtyllën kurrizore dhe zvogëloni dëmtimin e trupit të njeriut të shkaktuar nga lëkundjet në drejtimin e makinës.

* 4. Sigurim i dyfishtë tampon, më i rehatshëm për të fjetur në makinë.

* 5. Rregullim i tërheqshëm dhe i lirë, kursen hapësirën e makinës.

Specifikimet:

* 1. Materiali: lëkurë + shkumë memorie

* 2. Përmasat: 36×22×13cm

* 3. Pesha: 900g

* 4. Përputhshmëria: mbështetëse koke e ndashme

* 5. Lista e paketimit:

Jastëk anësor i sediljes * 1

Mëngë gome * 3 palë

SHOPPING CART

close