, , , ,

IPTV


 Free test 24 Ore

L2,990 L

IPTV Gjithe Boten  Free Test per 24 Ore !!!

7000Kanale nga e gjithe bota

Mbi 260 Kanale Shqiptare

Mbi 50 kanale Sportive

Mbi 2000 Filma dhe  Seriale

Shipping Policy

Per porosine ,pasi merret ju dergohen me korrier kredencialet dhe me email

Cancellation / Return / Exchange Policy

Nuk ka mundesi kthimi pas . Pasi e testoni 24 ore falas keni drejte per blerje ose jo