, , , ,

iPhone 25W Fast Charger Power Adapter.


Karikuesi per iPhone vjen me shpejtesin e karikimit 25W fast charger.

I pershtatshem per fast charger  per iPhone 13, 13 mini, 13 pro, 13 pro max.

Nga 0-50% bateri per vetem 30 minuta, karikim full per 110 minuta. I testuar me iPhone X.

Kurse iPhonet me te rinje karikohen me shpejt sepse kane dhe teknologji me te avancuar karikimi sesa iPhone X.

Me chip te integruar per mbrojtjen nga qarku i shkurter, voltazhi i larte, tej-nxehja, rryma e larte.

Eshte bere me material qe fik zjarrin nuk digjet kollaj , kundra lageshtires dhe pluhurave.

KUJDES!!! Per karkimin fast charger duhet te keni dhe kabullin qe mundeson dicka te tille.

990 L

SHOPPING CART

close