,

INSTAX Mini 11 Mega Pack + 40 filma


INSTAX Mini 11 Mega Pack + 40 filma 

► Mega Pack është dhurata perfekte për raste të veçanta si ditëlindje, përvjetorë, dasma dhe 2Baby Shower

► Mega Pack ka Instax Mini 12 Kamera + Film me ngjyra Instax Mini Glossy (40 Shots) + Kopertina e Instax + Bunting + Manuali i Udhëzimeve + Bateritë .

► Fujifilm Instax mini 11 është një aparat fotografik kompakt i menjëhershëm me një dizajn të lezetshëm dhe ikonik.

► Duke përfshirë një pasqyrë selfie dhe një lente nga afër, ky aparat fotografik kap foto të përsosura selfie çdo herë.

► Instax mini 12 është jashtëzakonisht e lehtë për t’u përdorur dhe e përputhshme me filmin mini Instax.

► Blici me performancë të lartë llogarit automatikisht ndriçimin rrethues dhe rregullon shpejtësinë e diafragmës në përputhje me rrethanat – nuk ka nevojë për ndonjë cilësim të veçantë.

11,900 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close