iMICE AN-300 gaming set


 IMICE AN-300 

Një tastierë loje me shkëlqim, tastierë lojërash IMICE AN-300 RGB dhe kombinim i mousi-t.

Ka një ndërfaqe USB plug-and-play.

Çelësa silikoni me cilësi të lartë, fleksibël dhe afatgjatë.

Nuk ka drejtues për të instaluar, është plug and play dhe funksionon me një sërë sistemesh operative.

Çelësa silikoni me cilësi të lartë, fleksibël dhe jetëgjatë.

Mbani mend dritën e sfondit të butë me tre ngjyra, jeshile, vjollcë dhe blu. Kombinimi i tastierës së lojërave dhe miut IMICE AN-300  përmban shtatë butona si dhe një rrotë lëvizëse. Ka një ndërprerës 1600-2400-3200-5500 DPI që mund të rregullohet. Ka një cikël 5 milionësh Switch Life.

Kjo është e përputhshme me Windows XP/Vista/Win7/8/10 dhe Mac OS X. 

2,190 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close