,

HUB ME 4 PORTA DALJE (1 TYPE-C DHE 3 USB)


HUB USB 3.0 ME 4 PORTA: Porta pritëse e laptopit USB 5Gbps Type-C në porte USB-A 4x; Hub USB portativ/desktop mbështet USB Bus ose Vetë-Powered (përfshirë përshtatësin e energjisë); Kabllo USB-C 4,4″ (11,3 cm) e bashkengjitur

MBËSHTETJE PËR KARIKIM TË SHPEJTË ME BC 1.2: Karikoni deri në 2.4A (12W) në çdo portë maksimale deri në 20W të përbashkëta ndërmjet të gjitha pajisjeve të lidhura duke përdorur përshtatësin e jashtëm universal të energjisë 5V 4A (NA/JP, MB, BE, AU)

SHPEJTËSITË DERI 5 Gbps: USB 3.0 SuperSpeed ​​5 Gbps (USB 3.1 Gen 1 / USB 3.2 Gen 1) e ndarë me të gjitha pajisjet në rrjedhën e poshtme, mbështet disqet e gishtave, pajisjet e ruajtjes së të dhënave, tastierat, mausin, kamerat në internet, kufjet.

Funskionon per Macbook dhe telefona smart.

 

1,490 L

SHOPPING CART

close