, , ,

HUB 12 ne 1 XO-HUB010


HUB 12 ne 1 XO-HUB010

XO HUB010 12in1 është një stacion i përshtatshëm për t’u përdorur për pajisje të ndryshme të pajisura me USB-C 3.1 si MacBook Air, Macbook Pro, Surface Pro, Chromebook Pixel, Huawei Matebook dhe telefonat inteligjentë me prizë USB-C 3.1. HUB funksionon pa pasur nevojë për drejtues shtesë. Është i pajisur me deri në 12 priza dalëse:

– HDMI 4K

– Video VGA 1080P

– 3x USB 2.0

– 1x USB 3.0

– 2x USB-C PD

– LAN Ethernet me shpejtësi 1000 Mb/s

– Lexuesi i kartave SD

– Lexues i kartave Micro SD

– Dalje audio 3.5 mm

Është gjithashtu i pajtueshëm me telefonat Android të pajisur me një lidhje USB-C 3.1

4,000 L

SHOPPING CART

close